Husregler

Välkommen till FOREX Banks officiella sida här på Facebook. Här får du svar på dina frågor dygnet runt, alla dagar i veckan.

Kontakten med dig är det viktigaste vi har och vi värdesätter dina åsikter, synpunkter och frågor. Samtidigt ber vi dig att respektera våra och Facebooks husregler. Det innebär att vi månar om en god, saklig och konstruktiv ton och att vi tar bort inlägg som innehåller grovt språk, svordomar samt nedsättande, rasistiska eller diskriminerande inlägg och omdömen. Vi tar även bort spam, reklam, bilder och länkar som inte är kopplade till en viss fråga eller som vi anser att andra användare kan ta illa upp av.

På den här sidan svarar vi på generella frågor, inte frågor som rör din privatekonomi. Lämna därför aldrig ut dina personuppgifter som exempelvis personnummer, kontonummer, telefonnummer eller personliga koder. Sådant diskuteras istället med någon av våra medarbetare på Kundservice som du når på telefon 0771-22 22 21.

Observera att vi aldrig kommer att be dig lämna ut personlig information här på Facebook. Om någon skulle kontakta dig och be om personlig information, till exempel koder, lösenord, eller personuppgifter, kan du misstänka att det rör sig om ett bedrägeriförsök. I sådant fall ber vi dig att omedelbart kontakta vår Kundservice.