www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Sedel- och myntutbytet

Ogiltiga sedlar

Den 30 juni 2017 blev de äldre 100- och 500-kronorssedlarna ogiltigt betalningsmedel. I våra bankbutiker går det att sätta in dessa sedlar på bankkonto fram till den 30 juni 2018. 

Riksbanken löser in andra ogiltiga (svenska) sedlar mot en administrativ avgift på 100 kronor. Läs mer på deras hemsida.

Ogiltiga mynt

Den 31 augusti 2017 blev de äldre 1-, 2- och 5-kronorsmynten ogiltiga. Mynt som inte längre är giltiga har helt förlorat sitt värde och går inte att lösa in. Ogiltiga mynt kan du lämna till metallåtervinning.

Därför måste banken ställa frågor

Det är lagkrav på att banken ska ha god kunskap om dig som kund och dina affärer när en affärsrelation inleds. Banken måste också fortlöpande kunna följa dina transaktioner. Det innebär att du alltid behöver legitimera dig när du vill utföra dina bankärenden, till exempel när du vill öppna ett konto eller göra en transaktion. Vid insättningar kan banken även komma att ställa några ytterligare frågor till dig om varifrån pengarna kommer. Penningtvättslagen gäller i Sverige sedan 2009.

Tidplan

Tidsplan 

Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss