www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Inbetalningar/Extra insättning

Ibland kan du ha behov av att göra en extra inbetalning till ditt kreditkort. Det är enkelt ordnat med en vanlig räkningsbetalning.

Gör så här

Gör en vanlig Plusgiro eller Bankgiro betalning. Som referens uppger du det OCR-nummer som finns angivet på fakturan.

Betala till kontonummer:
Bankgiro: 318-9602
Plusgiro: 4876402-1

Det tar normalt 2-3 bankdagar innan betalningen har kommit in på ditt kort.

När är det en bra idé att göra en extra insättning?

Vissa köp är smarta att göra med ditt Betal- och kreditkort eftersom du får fördelar när du betalar med kortet. Om du köper en resa får du kompletterande reseförsäkring och du får också rabatter, bland annat hos Preem samt på valuta hos oss. Om du sätter in pengar kan du få fördelarna av att betala med kortet även om du vill använda sparpengar eller inte har tillräcklig kredit för alla dina inköp.

Om du ska göra ett större inköp med ditt kort och vill använda din kredit till en del av summan, men sparpengar till resten kan du sätta in sparpengarna på kortet innan köpet. På så sätt kan du betala med kortet men bara använda krediten så mycket som du vill.

Om din kredit inte räcker till hela summan kan du behöva sätta in pengar innan, eller om du vill göra flera köp i samma period kan du behöva göra betalningar emellan inköpen.

Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss