www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Båtlån

Har du drömt om friheten att kunna åka ut i din egen båt? Att lägga till i en trevlig vik och höra havet klucka medan ni sitter i aktern och äter middag i solnedgången? Eller är det dags att uppgradera den nuvarande snurran till något bättre?

En båt är en stor investering, och något som det kan ta lång tid att spara ihop till. Det krävs nästan alltid ett lån för att kunna köpa en båt, och vi kan erbjuda dig båtlån för att finansiera din dröm.


ANSÖK NU

 

Ränta från 3,54 %

Räntan på ditt lån är rörlig och sätts individuellt. Din ränta framgår av skuldebrevet, som upprättas när du ansöker om lånet. För närvarande ligger räntenivån mellan 3,54% – 12,67%. Din individuella räntenivå bestäms när du skickar in din ansökan.

Vilken ränta du får på ditt billån beror på dina individuella förutsättningar, som vilken återbetalningstid du väljer, din inkomst och om du har några andra skulder. Räntan i kalkylen är en schablonsiffra. När du skickar in din ansökan får du räntan för ditt billån fastställd.

Låna smidigt och snabbt

När du lånar pengar för att finansiera ditt båtköp hos oss behöver du inte lämna båten som säkerhet, utan kan istället låna upp till 500 000 kronor baserat på din betalningsförmåga. För lån över 400 000 kronor behöver du ha en medsökande. Vi kan hjälpa dig med båtlån oavsett om båten är ny eller begagnad.

Räkna på ditt lån

Räkna ut hur stor månadskostnad ditt båtlån skulle ge dig så att du vet att din ekonomi klarar av det. Använd dig gärna av vår lånekalkyl för att få fram din ungefärliga månadskostnad.

Att tänka på när du köper båt

Har du bestämt dig för att ta ett båtlån för att finansiera ditt båtköp? Innan du tar steget och köper en båt kan det vara bra att veta vilka behov du har och vilken båt som passar just dig.

  • Hur stor båt behöver du? Är det en båt som ni bara ska åka ut med till sommarstället eller ska ni bo på den? Hur många ska få plats att sova?
  • Har du ordnat med plats i en båtklubb eller hos en marina? Hos vissa kan det vara kö, se till att du har platsen innan du köper båten.
  • Är det första båten? Då kan det vara bra att kanske gå en navigeringskurs eller liknande för att få koll på hur du ska sköta båten och hur du gör ute på havet.
  • Om möjligt, be att få provköra båten innan du köper den. Då kan du höra efter konstiga ljud eller känna efter så båten rör sig som den ska. På så sätt kan du minska risken för att hitta fel på båten efter köpet.

 

ANSÖK OM LÅNET ONLINE

 

 

Räkneexempel:
Räntan är rörlig och sätts individuellt f.n. 3,54% – 12,67%(per 15JAN2018) och bestäms efter kreditprövning. Effektiv ränta blir 5,66% (6,25 % *) för ett lån på 100 000 kr med rak amortering under 5 år med exempelränta på 5,52% och 0 kr i uppläggnings-/avi­­avgift. Genomsnittlig månadskostnad blir enligt exemplet 1901 kr (1926 kr *) och det sammanlagda beloppet som ska betalas blir 114 030 kr (115 530 kr *).

* Betalning via pappersfaktura inkluderar aviavgift på 25 kr

Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss