www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Låna till din renovering

Behöver du renovera lägenheten? Eller du kanske vill bygga till på huset? Många höjer sitt bolån för att finansiera en renovering, men om det inte finns utrymme för att höja bolånet är ett lån för renoveringen hos oss ett bra alternativ. Lånet kan du ta utan att använda din bostad som säkerhet. Om du bor i hus och dina befintliga pantbrev inte går att använda som säkerhet slipper du alltså ta ut nya.


ANSÖK OM LÅNET ONLINE

 

Räkna på månadskostnaden

Har du bestämt dig för att ta ett lån för din renovering kan det vara bra att räkna på lånet och vilka kostnader det kommer medföra. Använd gärna vår lånekalkyl.

Tips inför renoveringen

  • Räkna ut kostnaden för renoveringen innan du tar lånet så att du inte behöver avbryta renoveringen i förtid för att pengarna är slut.
  • Ta in offerter från olika hantverkare. På så sätt kan du välja den med bäst pris och villkor.
  • Titta igenom offerten från hantverkaren noggrannt så att allt du vill göra finns med och att det tydligt står vad som ingår i offerten. På så sätt minskar du risken att åka på dyra överraskningar och förseningar. 
  • Undersök om du har rätt till ROT-avdrag. Om det är professionella hantverkare kan du få skatteavdrag för arbetskostnaden.

Frågor?

Kontakta gärna vår kundservice på 0771-22 22 21. Vi har öppet 08:00-20:00 på vardagar och 09:00-14:00 på helgerna.

ANSÖK DIREKT

 

 

Räkneexempel
Räntan är rörlig och sätts individuellt f.n. 3,54% – 12,42%(per 08JUL2015) och bestäms efter kreditprövning. Effektiv ränta blir 5,66% för ett lån på 100 000 kr med rak amortering under 8 år med exempelränta på 5,52% och betalning via autogiro. Genomsnittlig månadskostnad blir enligt exemplet 1274 kr och det sammanlagda beloppet som ska betalas blir 122 310 kr.

Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss