www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Seychellerna - En dröm

2012-02-20

Charterarrangören Apollo erbjuder ett riktigt exklusivt resmål i paket – Seychellerna. Ögruppen i Indiska oceanen är bland det mest paradisiska resmål som finns. Ingenstans har det turkosa vattnet, den sammetslena sanden, klimatet och naturen med de släta granitklipporna känts så fulländade som här. Men ett besök i Paradiset har sitt pris – priset. 14 dagar kostar från ca 42 000 för två i dubbelrum med enbart frukost. Det blir lite billigare längre fram på säsongen som pågår till slutet av oktober.Nordiska medborgare får ett turistvi-sum för 30 dagar vid ankomst. Tänk på att passet måste vara giltigt minst sex månader vid hemresa.

I Apollos paket ingår flyg från Stock-holm via Frankfurt med Sas/Lufthansa och Condor. Flygtid cirka 14 timmar. Det finns även paketresebyråer som säljer resor till Seychellerna, bland andra Jambo Tours.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss