www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Drömmen om Seychellerna

2011-03-14

Paradis är ett missbrukat ord i resesammanhang. Men det finns platser som i det närmaste är värdiga detta epitet. I Flashredaktörens värld heter platsen Seychellerna. Underbara sandstränder, inramade av blankslipade granitklippor och kokospalmer – se upp, så du inte får en nöt i huvudet! – och med vattentemp som gjort för en badkruka. Och fantastiska korallrev.

   Vi hyrde en liten öppen plåtjeep, packade matsäck och åkte runt huvudön Mahé, njöt av naturen och fann alldeles egna stränder, långt bortom lyxhotellens playor – en dag att minnas för livet.

   Seychellerna, som består av 90 öar i Indiska oceanen utanför Kenya och Tanzania, har en befolkning på drygt 80 000. Landet blev självständigt från Storbritannien 1976. Huvudstaden Victoria, på Mahé, hyser en tredjedel av befolkningen. Övriga större öar är Praslin och La Digue.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss