www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Fyra nya grekiska mål

2011-11-07

Greklandsspecialisten Apollo, som sedan flera år ingår den schweiziska resekoncernen Kuoni, presenterar fyra nya, småskaliga mål i den grekiska övärlden till sommaren. Måhända ska det ses mot bakgrund av att företaget märkt av ett minskat intresse för all inclusive-resor?


De fyra nya nyheterna är Plakias, en by på södra Kreta; Alonissos, ögruppen Sporadernas minsta ö; Milos i Kykladerna; Chalki, en västlig granne till Rhodos i Dodekaneserna/Tolvöarna.

Frågan är bara vilken valuta som kommer att gälla där till sommaren. Euro eller nygamla drachmer?

Stavas den grekiska framtiden statsbankrutt, utträde ur eurosamarbetet och nationell valuta? Det hänger på långivarnas förtroende för Grekland och om den nya koalitionsregeringen lyckas sanera budgeten enligt villkoren för EU:s räddningspaket. Nu får ju det grekiska folket – till närmare 60 procent negativa till räddningspaketet – inte säga sitt i en folkomröstning.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss