www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

La Gomera Lockar

2009-08-31

Det finns charterresor till La Gomera, den lilla kanarieön närmast Teneriffa. Men ön kan upplevas lika bra, om inte bättre, på egen hand. Flygstol till Teneriffa och sedan vidare med snabbfärjan till San Sebastian, huvudstaden som har en del minnen från Columbus avstamp mot Nya världen.

Men vår favorit på La Gomera heter Valle Gran Rey, den store kungens dal. Det är en plats som består av tre sammanlänkade byar vid vattnet. En bra bas för att utforska ön, som inte minst bjuder på tuffa vandringsleder. Ett extra plus med Valle Gran Rey är att rederiet Fred. Olsen sedan i våras lägger till här med tre dagliga avgångar från Los Cristianos på Teneriffa.
 
Ett annat storslaget ställe är byn Hermigua i norr. Här finns frodiga odlingar och har du tur kan du få höra det märkliga visselspråket - gamla tiders sätt att kommunicera i den vilda terrängen. Men den som söker sig ned till stranden ska låta doppet vara; tuffa bränningar och strömmar leker man inte med.
 
Det finns gott om boende, enkelt som exklusivt, på ön. Det är billigt att hyra bil. Mer info får du på nätet vid sökning på "La Gomera".


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss