www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

London by bus

2011-01-31

Det bästa sättet att snabbt få greppet om en storstad är att åka på sightseeing med bus – och då helst med en biljett som varar i 24 timmar. Det gäller förstås även i London.

Flera bolag kör ungefär likadana turer förbi de största sevärdheterna och en dygnsbiljett kostar runt 25 pund/cirka 270 kronor, med viss rabatt om man bokar i förväg på nätet.
   Men det går att få fina upplevelser även på övervåningen av de klassiska dubbeldäckarna i linjetrafik – till en tiondel av kostnaden. En tur vi kan rekommendera är buss nr 10 från King’s Cross Station. Den går till Hammersmith, en stad i staden, via Oxford Street, Hyde Park och Kensington. På vissa av bussarna går det att lösa biljett av chauffören, men säkrast är att köpa för 2 pund i automater på gatan. Sen är det bara att jobba sig fram till främsta sätena på övervåningen.
   Ladda ner en gratis busskarta på www.visitlondon.com/maps/travel_maps och välj din egen sightseeing!

Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss