www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

London nästa nyår?

2011-01-11

Nyår i storstad är ofta en härlig upplevelse. En kortsemester med festlig final på det gångna året med folkvimmel och fyrverkerier. Och här smäller London högt – ta det som ett tips till nästa gång!

   Det gamla imperiets centrum har förvisso allt för alla året runt. Men på nyårsaftonen brakar det loss med ett av Europas mest magnifika fyrverkerier. Det sker vid det jättelika pariserhjulet London Eye och åskådarplatserna längs Embankment brukar vara fyllda tre timmar före tolvslaget. Men den som inte vill vara ute i så god tid kan följa skådespelet via storbildsskärmar på Trafalgar Square eller över hustaken på Charing Cross Rd.
   På nyårsdagen tågar en parad med orkestrar, clowner och gycklare, dansare, veteranbilar, åsneuppfödare(!) och gu´ vet allt via Piccadilly, Piccadilly Circus och Trafalgar Square till Whitehall. Kul, men med lite dragning åt buskishållet. Nästa års parad blir den 26:e i ordningen.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss