www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Mexico kommer tillbaka

2010-11-15

Mexiko är det land i Centralamerika/Karibien som är mest poppis i resebranschen just nu – om vi får tro resebyrån Tickets trendspaning och charterarrangörernas utbud. Och det är resmålen vid Mexikanska golfen som lockar, medan ingen charter går till Stillahavskusten.

Flygplatsen ligger i Cancun, vars turistområde – lätt överdrivet – består av drygt en mil hotell och stränder som slutar i en liten stad. Cancun är den nordligaste turistorten utmed Riviera Maya, som via Puerto Morelos och Playa del Carmen slutar i Tulum med intressanta lämningar från mayakulturen inpå knuten. En spännande nyhet i år är Isla Holbox, en elva kilometer lång och drygt en kilometer bred ö utanför Yucatanhalvöns nordspets, med naturupplevelser, små hotell, tillbakalutat liv, lugna kvällsnöjen – och, naturligtvis, fantastiska stränder.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss