www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Mer Grekland

2012-03-15

Researrangörerna ger sitt lilla bidrag till att Grekland ska kunna undvika statsbankrutt genom att locka med fler och nya mål ute bland öarna till sommaren.   Greklandsspecialisten Apollo presenterar fyra nya, småskaliga mål i den grekiska övärlden till sommaren. Måhända ska det ses mot bakgrund av att företaget märkt av ett minskat intresse för all inclusive-resor? De fyra nya nyheterna är:

   Plakias, en by på södra Kreta; Alonissos, ögruppen Sporadernas minsta ö; Milos i Kykladerna och Chalki, en västlig granne till Rhodos i Dodekaneserna/Tolvöarna.

   Fritidsresor presenterar också nya möjligheter i svenskarnas nya Grekland:

   Makrigialos och Elounda på södra Kreta och Agios Nikolaos, staden med ”vykortshamnen” på den östra delen av ön; Ikaria, en frodig ö med ett 1 000 meter högt berg, väster om mer kända Samos; Agios Spiridonas och Kassiopi på den norra delen av Korfu/Kerkira med Albanien inom synhåll; Gaios, en by på Korfus lilla granne i söder, Paxos/Paxi. Säljs endast som en veckas eller två veckors kombination med Korfu.

   Ving presenterar en fin, liten pärla. Telendos är en vulkanisk liten klippö utan biltrafik, asfalterade vägar eller nattklubb.

   Arrangören Langley, som alltid kan erbjuda något för aktiva resenärer, håller just på att avsluta bygget av Langley Resort Buca Beach på halvön Peloponnesos. Hotellet, som öppnar i juni 2012 och har tennisbana i nära anslutning, ligger ca 40 minuters bilresa ifrån Costa Navarino Golf med två banor med olika karaktär.

   Det sydvästra grekiska fastlandet, med bl.a. halvön Peloponnesos, har ett mycket bra klimat även på vintern, så resmålet bör kunna locka otåliga golfare.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss