www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Nytt till Egypten

2009-11-09

Charterresor till Egypten har tidigare gått till platser vid Röda havet, till Sinai eller Hurghadaområdet med tonvikt på vintersäsongen. Nu öppnar Fritidsresor ett sommarmål vid Medelhavet – Almaza Bay. Som i praktiken praktiken består av tre högklassiga hotellanläggningar, samtliga med ”allt-inkluderat”.

För den som vill ut i verkligheten ligger närmaste stad knappt fyra mil bort. Utflykter till ökenkrigets El Alamein, en oas, storstäderna Alexandria (25 mil) och Kairo (29 mil) finns att köpa.
Tänk på att visum krävs till Egypten. Det köps i samband med resan. Visum krävs även för spädbarn, 0–2 år, och det köps vid ankomsten till flygplatsen i El Alamein. I båda fallen koster det cirka 180 kronor/person.
Tänk vidare på att allt extra på hotellen måste betalas i euro eller med kreditkort. Utanför dessa krävs egyptiska pund.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss