www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Förbjudna staden

2012-05-02

Om du är i Peking och ska besöka den förbjudna staden så tänk på att ”morgonstund har guld i mun”. Busslast efter busslast med turister anländer under förmiddagen vilket skapar långa köer till biljettluckan. En riskfylld genväg är att köpa en entrébiljett från någon av de morgonpigga ”entreprenörer” som köpt biljetter för försäljning till de som inte vill köa. Om du, trots risken för att bli lurad, väljer denna gräddfil var noga med att pruta samt att kontrollera att datumen stämmer på biljetten.

   Den förbjudna staden är större än vad man tror och den bästa upplevelsen får du om du hyr en audioguide på svenska för några tior.

   Passa på att besöka Jingshan Park tvärs över gatan från den förbjudna stadens norra utgång. För två yuan kan du ströva omkring i den mysiga parken och beskåda motionärer, vackra blommor och framförallt bästa den tänkbara utsikten över den förbjudna staden.
gen C, Stavanger, Drammen, Grönland och Furuset.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss