www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Resmål i spåkulan 2

2011-01-24

Rough Guides är ett annat reseförlag med utmärkta guideböcker. Också här finns drömresmålen för 2011 listade. Med Stockholm på fjärde plats och grannen Åbo på sjätte! För Stockholmsommaren krävs väl inga fler motiveringar och Åbos lyft kommer med utnämningen till Europas kulturhuvudstad och allt vad det för med sig av evenemang.

Överraskningarna är Galle och Daegu. Det förstnämnda målet har ett imponerande fort på en ö från den holländska kolonialtiden. Galle drabbades hårt av tsunamin 2004 men lär ha förskonats en del från årets monsunregn. Daegu är en stad med två miljoner invånare i sydöstra delen av Sydkorea.

   1. Mumbai/Bombay, Indien; 2. Berlin, Tyskland; 3. Dunedin, Nya Zeeland; 4 Stockholm; 5. Orkneyöarna, Storbritannien; 6. Åbo, Finland; 7. Macchu Picchu, Peru; 8. Galle, Sri Lanka; 9. Resa med bil, USA; 10. Daegu, Sydkorea.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss