www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Satsning på Karibien

2012-05-14

Till vintern kommer flera spännande nyheter i form av nya karibiska destinationer. Nordiska resenärer följer mönster som vi uppmärksammat många gånger tidigare; när dollarn är billig är det dags att go west.

   Såväl Ving som Fritidsresor möter den ökande efterfrågan på resor västerut. Ving med totalt 16 resmål varav åtta är helt nya; Curaçao, Jamaica, St Martin samt mexikanska Isla Mujeres, Puerto Morelos och Akumal. Punta Cana och Bayahibe är nya resmål i Dominikanska Republiken samt en 7-dagars rundtur i de mexikanska Mayaindianernas fotspår.

   Fritidsresor ger oss bland mycket annat en kombination med Barbados, som funnits i programmet sedan tidigare och nyheten St Lucia. Barbados har stränder och kvällsliv och grannön St Lucia är grön, lugn och prisvärd.

   Fritidsresor återinför också Dominikanska Republiken i programmet. Detta Karibien i budgetformat, bl a med orter som Cabarete och Playa Dorada, har generellt en något lägre standard. Men i gengäld ligger många hotell direkt på stranden.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss