www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Satsning på Menorca

2011-12-12

Fritidsresor satsar stort på Mallorcas lillasyster Menorca till sommaren. Här utgör grön natur med 122 (!) sköna badvikar och många vandrings- och cykelleder den stora lockelsen. Den historiskt intresserade kan dessutom spana in gravkammare från bronsåldern.


Det går också att ta sig dit med båt från Mallorca över dagen – om man vill ha ett smakprov av vad Menorca har att erbjuda. Färja från Port d’Alcudia till Ciutadella tar en timme. Från och till opererar även en snabbgående båt från Cala Ratjada på Mallorcas östliga spets samma stad. Kolla tillgång på nätet! Det är en fantastisk upplevelse att glida in genom en lång, trång vik till den forna huvudstaden med många trevliga hamnrestauranger.

Den som köper en charterresa till Menorca ska absolut lämna hotellen vid badvikarna och ta in solnedgången i hamnen i Ciutadella eller göra en utflykt till charmiga Fornells! Där finns hotell för dem som reser i egen regi. Även Solresor har charter till Menorca.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss