www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Solsäkert och prisvärt

2012-10-30

Enligt en undersökning publicerad av Resia, är solsäkert och prisvärt de två viktigaste faktorerna när man ska boka sin resa. Samtidigt ökar efterfrågan på fler upplevelser under en och samma resa, såsom träning, safari eller kyssning.

   Den svenska sommaren med ostadigt väder, och antalet röda dagar i jul har bidragit till att bokningarna kring jul och nyår har ökat med ungefär 60 procent. Klassiker som Thailand och Kanarieöarna toppar fortfarande listan över mest bokade charterdestinationer men långresor och resmål som USA, Gambia, Kenya, Aruba och Dominikanska Republiken är på uppgång. Med på listan finns också Mexiko som har en ökning med 50 procent jämfört med förra året.
   Undersökningen visar också att Norrlänningar vill resa långt bort och att Berlin är årets nykomling på listan över storstadssemester. En annan trend som undersökningen visar är att fler väljer att dela upp sin semester vilket bidrar till fler weekendresor. Barcelona, New York och London är klassiska favoriter men Berlin är den riktiga raketen som tar sig in på en sjätte plats på listan över resor med reguljärflyg.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss