www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Thailand – juldrömmen

2010-12-13

Researrangören Fritidsresor har i en julenkät frågat drygt 5 000 svenskar om vart en drömresa skulle gå och det bästa sättet att fira julafton på. Thailand vore kanon, tyckte inte mindre än 26 procent av de svarande, medan 18 procent höll på Maldiverna och 11 procent flaggade för Mauritius.

Kanarieöarna lever starkt i svenskens medvetande och fick segertipset i 7 procent av svaren. Egypten, dit ”alla” åker såväl sommar som vinter, är inte ens reservens reserv när det kommer till drömresa under julen – Egypten fick endast 1 procent av rösterna.

   När det gäller själva julaftonsfirandet utomlands önskade 60 procent sig så långt bort från lutfisk och skinka det gick att komma och valde i stället middag på någon liten lokal restaurang. 18 procent föredrog skandinaviskt firande på hotellet, medan 11 procent tog julafton som vilken dag som helst.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss