www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Teneriffas utropstecken

2012-03-07

Kanarieöarna håller ställningarna som populärt vinterresmål. Gran Canaria toppar bokningsstatistiken med Teneriffa som god fyra. Teneriffa är Flash-redaktörens förstaval bland de kanariska öarna, mycket tack vare Teide som reser sig som ett 3 718 meter högt utropstecken över Atlanten. Teide är världens tredje högsta vulkan, med en linbana som tar dig nästan upp till toppen – för att gå allra högst krävs speciellt tillstånd. Den som vill göra resan upp bör undvika helger och vara ute i god tid innan köerna blir för långa.


   Charterarrangörerna säljer utflykter till Teide. Men bättre är att hyra bil och köra genom hela nationalparken till den spännande norra sidan av ön. När ni passerar flygplatsen Los Rodeos, elva kilometer från huvudstaden Santa Cruz, kan ni ägna en tanke åt offren för världen värsta flygkatastrof. 583 av 644 människor ombord dödades när två Boeing 747, ett från Pan Am och ett från KLM, krockade på marken 27 mars 1977.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss