www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Tre Teneriffa-favoriter

2012-03-07

Störst och livligast – på gott och en hel del ont – av chartermålen på Teneriffa är Las Americas och de senare anlagda turistorterna västerut. Men våra högst subjektiva favoriter är de här i nämnd ordning:

 


·  Puerto de la Cruz – en ”riktig” stad där turister blandas med kanarier. Plaza del Charco är stadens hjärta och i gränderna finns många genuina restauranger. Stan är inte lika solsäker som orterna i söder. Men den nackdelen uppvägs av närheten till förtjusande La Orotava på sluttningen ovanför PdlC.

 

·  Los Cristianos. Ligger vägg i vägg med Las Americas, men här är tempot lägre, mysfaktorn mycket högre och de dåliga restaurangerna färre. Från hamnen går färjor till La Gomera och vidare till La Palma och El Hierro – om man nu skulle våga sig dit på grund av mullret från underjorden…

 

·  Los Gigantes. En trång, mysig stadsbildning med svarta lavstränder på västkusten med stora nivåskillnader. Den som köper en resa till Los Gigantes kan hamna i grannorterna Puerto Santiago och Playa Arena.

 


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss