www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

UK utanför London

2013-07-02

De flesta som besöker Storbritannien kommer med all rätt att börja i London. Många verkar aldrig åka någon annanstans i landet.

  Det är sant att de flesta sevärdheter och attraktioner finns i huvudstaden, men det finns mycket att se utanför London och dina pengar kommer att räcka mycket längre. Även kostnadsmedvetna resenärer kan överraskas av vad kollektivtrafik, fish & chips och en pint kostar.

   Det är billigt att åka tåg, om du planerar och bokar med god framförhållning. Prissättningen är dynamisk och liknar flygbolagens prissättning.

   Bed and breakfast utanför London är ofta mycket prisvärd, ca 400-500 SEK. Och frukosten är ofta ”Full English”, vilket närmast kan liknas vid vad vi kallar brunch.

   Det är fritt inträde på de flesta av Londons större museer, men det är mindre känt att det gäller hela Storbritannien.

    Se slottsruinen och åk bergbanan i Aberystwyth, gå på teater i Bristol, upplev universitetet och njut av trädgårdarna i Cambridge, ta tåget till Skye, vandra i bergen och passa på att stanna till i Glenfinnan med tågbron känd från Harry Potter-filmerna, shoppa vintage i Manchesters gamla kvarter, eller surfa i Scarborough.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss