www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

uppkopplat på semestern

2012-04-02

Somliga kallar det en last, ett beroende. Andra menar att det är en helt naturligt att vara uppkopplad med yttervärlden även under semesterresan. Med mobiltelefonen ständigt inom räckhåll och datorn på nattduksbordet blir det svårt att koppla av och koppla ned.

   Många känner en större stress av att inte ha koll på vad som händer på hemmafronten under semestern, än att hantera det flöde av händelser vi är vana vid till vardags.

  Det bästa rådet tycks vara att själv bestämma när och hur man vill vara anträffbar. En gång om dagen, varannan dag eller ett par gånger i veckan, beroende på hur länge du är ledig och på vad som känns bäst för dig.

   42 procent av svenskarna kopplar upp datorn på semestern, varav 24 procent gör det för att kolla nyhetssajter, lika många för att kolla mejl, medan 17 procent gör det för att gå in på Facebook, Twitter och andra sociala medier enligt en undersökning som resebyråkjedjan Ticket låtit göra.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss