www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Vandring i Portugal

2012-12-11

Under 1400- och 1500-talen var Portugal ett av världens största imperier.

Upptäcktsresande som Vasco da Gama och Magellan upptäckte ”nya” delar av världen och Portugal koloniserade delar av Sydamerika, Afrika och Asien. Portugal krigade mot Spanien på 1600-talet och med både Spanien och Frankrike på 1800-talet. På detta följde inrikes konflikter och kolonialkrig under 1900-talet. Portugals inflytande minskade och så gjorde också antalet kolonier.

Idag är Portugal ett av de fattigare länderna i Västeuropa, men bär minnen från sin stormaktstid.

I vår och höst, med början 03 maj 2013, arrangerar Temaresor en vandringsresa i Portugal med totalt 14 avgångar från Stockholm eller Köpenhamn. Under fem dagar vandrar du i ett av Portugals naturområden, Serra de São Mamede i östra Portgal och bor på ett trevligt litet hotell i Castelo de Vide som är en av landets vackraste byar. Vandringarna är varierade, relativt enkla och förgylls av smakrika picknickar och ett par vinprovningar på lokala vingårdar. Resans höjdpunkter är bl.a. stadstur i Lissabon, hotellet Castilo de Vide och vinprovningar.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss