www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Välbokat i vinter

2012-10-15

Aptiten på vinterresor är stor. De största researrangörerna ser nu vilka destinationer som efterfrågas mest inför vintern:

   Apollos populäraste destinationer är Gran Canaria, Fuerteventura, Teneriffa, Phuket, Sharm el Sheik och nyheten Langkawi. Apollo har nu kortare restider till Mexiko, Dominikanska republiken och Kuba.

   Vings satsar hårt på Karibien med nya resmål: Curaçao, Jamaica, St Martin, mexikanska Isla Mujeres, Puerto Morelos och Akumal läggs till listan över arrangörens 16 resmål i Karibien. Bland dessa resmål är Dominikanska Republiken, Aruba, Mexiko och Kuba populärast. Kanarieöarna, följt av Thailand och Egypten säljer bäst.

   Även för Fritidsresor är Dominikanska Republiken är en nyhet, liksom den lilla ön St Lucia. De har dessutom resor till ännu en Kanarieö: natursköna La Palma. Förutom resor till Thailand över jul och nyår är Mexiko det bäst bokade resmålet och många resenärer har börjat hitta tillbaka till Egypten.


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss