www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

  1. Skriv ut
  2. Textstorlek

Inköpslista

(- valutor) Summa: - ---
Beställ 
Jag köper Kurs Jag betalar

Summa: - ---

Zlatan och Barcelona

2009-09-07

Hösten är storstadsresornas tid. Och hetast just nu - Barcelona! Som i resebyrån Tickets försäljningslista för resor mellan 1 september och 30 november petat ned New York från förstaplatsen. Kan det bero på Zlatan-effekten? Att vår största fotbolls­stjärna Zlatan Ibrahimovic nu spelar för FC Barcelona och att många svenskar vill se honom uppträda på mäktiga Nou Camp, arenan som rymmer 90 000 åskådare?

Nåja, Barcelona i sig har lockelser utöver det vanliga. Shopping, nöjesliv, tapas, badstrand mitt i smeten, arkitekten Gaudis alla märkliga byggnadsverk och mycket, mycket mer. Ett gott tips till förstagångsbesökaren är att köpa en 24-timmarsbiljett med sight-seeingbuss, bara att hoppa av vid en sevärdhet och sedan fortsätta till nästa.

Och låt inte ficktjuvar förstöra nöjet genom att sno reskassan. Det finns gott om dem, särskilt på paradgatan ˜Ramblan˜. Deponera kort och pengar i hotellets säkerhetsskåp, ha bara dagens behov av kontanter på dig!


Kontaktinfo
Service Center 0771-22 22 21
Kontaktinfo
Kortcenter 0200-26 60 00
Kontaktinfo
E-post
Kontaktinfo
Besök oss