www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Sydafrika – vår mest fantastiska resa!

written Av Mattias Publicerat i Afrika den 27 okt 2011

ReseEkonomens gästskribent Berit Wahlström tipsar om Sydafrika (reds.anm.)

Vi bilade på egen hand, det var en otroligt spännande och upplevelserik resa, en av de bästa vi gjort! (en fördel med att resa till Sydafrika är att man flyger inom samma tidszon, så ingen jetlag här inte!) 

Det bästa och mest spännande under denna resa var naturligtvis Krugerparken. Vi hade ett underbart boende där, på Mohlabetsi.

Så mysigt och skönt med bara 9 runda ”minihus” totalt. Det var väldigt avkopplande att bo så här och en otroligt bra service fick vi! Luncherna intogs i den härliga trädgården, underbara 3-rättersmiddagar fick vi avnjuta ute i det fria, då vi satt samlade runt lägerelden. Läget var också perfekt, nära djurlivet - med apor som hängde i träden utanför, fåglar, giraffer mfl  kunde man se vid vattenhålet i närheten.

Safari var det på morgonen och eftermiddagen - 3,5 timmar varje gång! Vi såg mängder med vilda djur (elefanter, vattenbufflar, giraffer, noshörningar, zebror, gnuer, antiloper, babianer, black mamba), men inga lejon - tyvärr! Däremot var det ett svenskt par där som berättade att de på ett kvällssafari tidigare hade sett när två lejon parade sig, det måste varit fantastiskt! Har aldrig tidigare upplevt något liknande, går nästan inte att beskriva känslan när man tidigt en morgon åker ut i öppen jeep på savannen, sitter på helspänn och väntar på att få se något av dessa vilda djur som man tidigare bara sett på TV eller film - helt underbart! 


Mer foton o tips på min reseblogg http://www.desires.se/#post0

// Berit Wahlström 


dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss