www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Dubai Mall

written Av Mattias Publicerat i Dubai den 11 okt 2011

Världens till ytan största köpcentrum stoltserar med över 1000 olika butiker och man kan utan att överdriva påstå att detta är shoppingens högborg.

Vid foten av världens högsta byggnad Burj Khalifa ligger Dubai Mall. Förutom alla butiker och restauranger är detta köpcentrum värt ett besök av flera andra anledningar. Vad sägs tillexempel om att besöka Dubai Akvarium och undervatten zoo mellan kortdragningarna? Om du inte vill betala inträde kan du alltid titta in genom den enorma (världens största, så klart!) glasväggen till akvariet som finns i anslutning till en av köpcentrets shoppingalléer.

Tycker du att hettan är för påtaglig trots den svalkande ACn? Hyr ett par skridskor och ta en tur på Dubai Ice rink.

Även den som reser med en lägre budget kan glädjas av ett besök hit. Ett av stadens allra bästa gratisnöje ligger vid köpcentret. Strax utanför har man byggt en enorm konstgjord sjö som var tjugonde minut bjuder på ett spektakulärt skådespel i form av ett vatten, ljud och ljus ackompanjemang av sällan skådat slag. 

Mitt bästa tips är att besöka Dubai Mall på kvällen. Öppettiderna är generösa och fontänen gör sig bäst efter mörktets intåg!
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss