www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

written Av Mattias Publicerat i Japan - Japansk Yen (JPY) den 25 apr 2013

Om du planerar att resa runt i Japan under din vistelse är det lättast om du köper ett Rail Pass. Det är dock viktigt att du köper ditt pass innan du åker iväg då det inte går att köpa Rail Pass på plats i Japan.

Hos Japanspecialisten kan du beställa ditt Rail Pass. De skickar en så kallad Exchange Order till dig som du tar med dig till Japan och sedan lämnar in i utbyte mot ditt Rail Pass. Du kan byta ut din Exchange Order på flera olika platser i Tokyo men smidigast är om du gör det direkt på flygplatsen. Här hittar du kontoren du kan få ut ditt Rail Pass på.

Det är väl värt att investera i ett Rail Pass om du planerar att åka till olika städer då en enkelresa mellan exempelvis Tokyo och Kyoto kan kosta nästan lika mycket som priset du betalar för en veckas resande. Dessutom är det en fantastisk upplevelse i sig att åka med Shinkansen (snabbtåg) i Japan då de fungerar i stort sett felfritt och snabbt tar dig mellan olika platser. Som svensk är vi vana vid att SJ ofta drabbas av förseningar men Shinkansen har under 20 år haft en genomsnittlig försening på 18 sekunder!
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss