www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Konstnärsdistriktet 798

written Av Mattias Publicerat i Kina - Yuan Renminbi (CNY) den 18 apr 2012

Cirka 30 minuter från de centrala delarna av Peking, ligger ett av stadens allra häftigaste område, konstnärsdistriktet 798. Här har ett helt före detta industriområde omvandlats till konstgallerier, butiker, restauranger och kreativa studios för designers, konstnärer och modeskapare

798

Jättelika skulpturer finns utställda lite överallt och integreras med de gamla byggnaderna på ett spännande sätt. Vart man än vänder sig ser man kreativiteten flöda och emellanåt blir upplevelsen nästan surrealistiskt.

Caféerna och restaurangerna håller över lag mycket hög klass och erbjuder mat och dryck från världens alla hörn, perfekt för den som önskar kombinera sin vistelse här med lunch eller middag. För den som är det minsta lilla intresserad av konst och mode är 798 ett måste och jag rekommenderar att sätta av minst en halv dag för ditt besök hit.

Att ströva omkring på området är helt kostnadsfritt, men en del av konstutställningarna tar entréavgifter mellan 10-50 yuan. Jag såg ingen uttagsautomat på området när jag var där så även om en del av de större restaurangerna och butikerna accepterar kort är det en fördel om du är stadd i kassan när du åker hit.

bunny
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss