www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Spa på Langkawi

written Av Mattias Publicerat i Malaysia - Ringgit (MYR) den 13 mar 2013

Utbudet av spaanläggningar på Langkawi är stort och variationen på olika behandlingar är omfattande.
Ett säkert kort är den klassiska malaysiska massagen som innefattar en helkroppsmassage där även hårbotten, mage, händer och fötter tas om hand.

Servicenivån är mycket hög och man levererar träffsäkert det där lilla extra genom kunnig personal och uppskattade gester som att servera te och tilltugg samtidigt som man får en kall handduk att svalka sig med medan man väntar på sin behandling. Nedan följer några förslag på populära anläggningar. Glöm inte att boka tid i förväg!

Alun-Alun var ursprungligen ett litet spa center i Kuah Town men har utökats till tre olika center och finns nu även på Pantai Cenang och Pantai Tengah.  Här använder man sina egna spaprodukter och har även sina oljor till försäljning. Passa på att fylla på förrådet och ta med dig spa känslan hem till Sverige eller varför inte köpa med dig lite produkter att ge bort i present? Alun-Alun erbjuder transport till och från hotell så oavsett var du bor är det väldigt smidigt att besöka detta spa. Den glada och omtänksamma personalen bidrar till att sätta guldkant på ditt besök.

Casa Del Mar Spa säger sig ha influenser från Langkawis alla öar. De har kombinerat ö landskapets traditioner med västerländsk standard. Produkter som används på Casa del Mar framställs enligt recept nedärvda genom flera generationer med naturliga ingredienser i fokus . Anläggningen är modern och fräsch och personalen får dig att känna dig som en kunglighet.

Ishan Malaysian Spa är för dig som verkligen vill bli ompysslad. Vad sägs till exempel om en exklusiv ”Ishan Four Hand Massage” där två personer ser till att du har det bra samtidigt. Ishan Spa använder till stor del sina egna produkter och allt ifrån bodyscrubs till aromaterapi oljor framställs och säljs på plats. Transport till anläggningen går att arrangera från ditt hotell om du bor vid Pantai Tengah, Pantai Cenang eller Pantai Kok.
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss