www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

ShoppingBanMBKtERMINAL i Bangkok

written Av Mattias Publicerat i Thailand - Baht (THB) den 08 feb 2012

Det är ingen överdrift att påstå att det är i Bangkok man hittar Thailands bästa shopping. Varuhusen står som spön i backen och har man tid, ork och baht att spendera så kan man göra riktigt bra fynd i staden. Här kommer några av mina favoriter.

Bangkoks bästa shopping

MBK

MBK är det shoppingcenter som blivit lite av en favorit bland turistande svenskar. Här finns ett enormt utbud av kläder, teknikprylar, skor, DVDs och sovenirer i de drygt 2000 olika butikerna. En stor del av prylarna som säljs här är inte direkt ”äkta vara”, något som definitivt inte tycks bekymra det stora antalet besökare som trängs inne på MBK. Här är det pruta, pruta och pruta som gäller. Ps! På onsdagar bjuds det på kostnadsfria uppvisningsmatchet i thaiboxning utanför varuhuset…

Terminal 21

Terminal 21 vid Skytrain stationen Asok är mitt favorit center och också ett av de nyare i Bangkok. Här finner du bland annat ett antal lite mindre butiker som erbjuder spännande kläder, prylar och inredning från lokala designers. Inte alls lika ”stökigt” som på MBK och med en arkitektur som är tänkt att efterlikna en modern flygplats där varje våning har fått ett namn efter en destination. Tillexempel är ”London” våningen där man hittar de snyggaste herrkläderna!

Köp måttbeställda kläder i Bangkok

I Thailand är det riktigt billigt med skräddare och att sy upp måttbeställda skjortor och en kostym är mycket prisvärt. En skräddare med stort utbud av kvalitetstyger är Monte Carlo Tailor som ligger sydväst om Lumpini park. Här tar ägaren Surjit väl hand om sina kunder och hans noggrannhet brukar resultera i nöjda kunder. Tänk på att lägga din beställning minst tre dagar innan du ska åka hem så du har möjlighet att komma in och göra i varje fall EN extra måttprovning innan de färdigställer dina kläder. Adressen hit är 67 Narathivas Rachankarin road.

Marknader i Bangkok

Det går inte att vara i Bangkok utan att besöka en marknad. Här kommer de i alla dess former, matmarknad, kryddmarknad, nattmarknad, flodmarknad och så vidare. Störst av dem alla är Jatujak weekend market som precis som namnet antyder äger rum på helger. Här kan den skickliga prutaren fynda allt mellan himmel och jord. Ta Sky Train till stationen "Saphan Khwai" och ladda plånboken med kontanter innan avfärd.
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss