www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Hjälp oss utse Sveriges bästa reseblogg

written Av Mattias Publicerat i Hela världen den 16 jan 2014

Travel Blog Awards arrangeras årligen av Supersavertravel och är tävlingen där svenska folket utser Sveriges bästa resebloggar. Vem skriver fantastiskt inspirerande om Asien eller USA? Vilken bloggare bjuder på de vackraste fotografierna eller kommer med de allra bästa tipsen när det gäller att bo och leva utomlands? Det är dags att utse Sveriges bästa resebloggare! 

Blog awards

Travel Blog Awards är resebranschens egna Blog Award, som arrangeras årligen av Supersavertravel. Genom att lyfta fram alla fantastiska resebloggar som finns i vårt avlånga land så vill Supersavertravel sprida kunskap och inspiration som sträcker sig längre än informationen man hittar i de traditionella guideböckerna. Ett syfte så gott som något. Det är också därför som ReseEkonomen är med och sponsrar årets upplaga av tävlingen genom Juryns specialpris, där vinnaren får 3000 kr i presentkort på resor!

Så här fungerar det:
-Alla får vara med och nominera sina favoritbloggar i fem olika kategorier.
-En jury tar sedan ut de bidrag som fått flest nomineringar samt bäst lever upp till juryns kriterier. Dessa bidrag går vidare till final.
-I finalen är det återigen det svenska folket som röstar på just sin favorit.

Missa inte chansen att nominera och rösta fram din favoritblogg – kanske har du till och med en egen reseblogg som borde vara med?

Om Supersavertravel: Supersavertravel är en av Nordens största Internetresebyråer där du alltid kan hitta billiga flyg till dina resmål! Supersavertravel erbjuder även hotell, flyg+hotell och hyrbilar. Supersavertravel ingår i Nordens största Internetresebyråkoncern, European Travel Interactive (eTRAVELi).
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016
img
Publicerat den 13 maj 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss