www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Vinnarna är utsedda

written Av Mattias Publicerat i Hela världen den 27 feb 2014

Vinnarna i Travel Blog Awards är utsedda och vi vill passa på att rikta ett extra grattis till Daniela Nasteska Olsson som tog hem juryns specialpris med sin blogg "Discovering the planet". Läs intervjun med Daniela nedan och är du nyfiken på övriga vinnare så finner du dom här .

Vad betyder det för dig att din blogg blivit mottagare av Juryns specialpris?

Självklart är jag väldig glad och tacksam. Det inspirerar till fler inlägg och blir så klart en bekräftelse på att man det är värt tiden man lägger ner i bloggen.

Hur kom det sig att du började blogga och vad var det som fick dig att blogga om just resor?

Eftersom resande ger mig så stor glädje var det något jag behövde dela med mig av. Jag behövde ett forum där jag kunde samla minnena, upplevelserna och bilderna. Att sedan andra velat dela dem med mig är jag oerhört tacksam för.

Vad driver dig i ditt skrivande? Vad är roligast med att blogga om resor?

I grunden är det ett brinnande intresse för att läsa om vår värld, uppleva den, fotografera den och ett intresse för att skriva. Hade jag fått börja om nytt, hade jag nog blivit fotojournalist eller resereporter. På det här sättet kan jag skriva av mig och dela med mig till de med samma intresse, eller som kanske inte har samma möjligheter att se världen.

Har du något tips till den som önskar starta en reseblogg?

Bara ett, man ska göra det för att det är något man tycker är roligt. Det är ett underbart sätt att sätta sin egen prägel på något man är intresserad av och kunna dela med sig.

Vad är dina framtidsplaner för bloggen?

Fortsätta precis som jag gör. Så länge det är en hobby jag älskar kommer jag fortsätta. Självklart skulle jag vilja kunna resa ytterligare lite till så att det blir några resor till varje år att skriva om. Och att kunna nå ut till ännu fler läsare.

Hur kommer du att fira denna utnämning?

Antagligen ringa alla i familjen och sedan skriva ett inlägg om det . Säkerligen i kombination med ett glas vin och en semla

Och till sist – har du något skojigt minne som du skulle vilja dela med dig av?

Oj. Jag är ju förvisso ganska ärlig i min blogg. Jag försöker ta vackra bilder och dela med mig av bra upplevelser, men ofta delar jag även med mig av upplevelser som inte blev lika bra. Ett speciellt minne är från när vi var i Manila. Vi satt i en taxi och taxichauffören skulle köra oss till ett köpcenter som bara de lokala Manilaborna går till. När vi hade några kvarter kvar dit, stannar chauffören och säger att han inte kör oss längre. Så vi blev avsläppta i ett av de värre områdena i Manila, ett område vi inte kände till, ett extremt fattigt område, utlämnade åt oss själva. Med ryggsäcken på magen, bet vi ihop och efter ett tag, kunde vi faktiskt slappna av lite, uppskatta var vi var. Och uppskatta att vi var de enda turisterna och av just då upplevde som kanske få gör på en resa.
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016
img
Publicerat den 13 maj 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss