www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Nyskapande bastubad

written Av Mattias Publicerat i Estland - Euro (EUR) den 01 sep 2011

I Estland tar man bastukulturen på allvar. Många av hotellen i Tallinn har sin egen sauna och det finns en uppsjö av ställen att välja på om man känner för ett avkopplande bastubad. 

Vill man testa en något annorlunda bastu-upplevelse ska man besöka den afrikanska restaurangen African Kitchen på Uusgatan 34. Här finns nämligen inte bara god mat utan även möjligheten att hyra restaurangens afrika-inspirerade bastu, komplett med exotisk dekor och eget musiksystem. Kostar ca 25 euro/h.

Om du inte har möjlighet att komma till bastun, låt bastun komma till dig! I Järva-Jaani, ca 100 km från Tallinn ligger ett officiellt Brandbilsmuseum. En av klenoderna på muséet är en brandbil av märket Ford 600 från år 1963 som har byggts om till en ambulerande bastu av fanatiska brandmän. Priset är ca 1 euro/km + 32 euro/h. Brandrisken får anses vara minimal!
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss