www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

written Av Mattias Publicerat i Frankrike - Euro (EUR) den 13 mar 2014

De flesta förknippar Nice med sol och bad men om du åker dit tidigare under året kan det regna en del och då gäller det att ha aktiviteter klara som håller dig torr!

Museer
Nice är stolta över stadens alla museer och det finns verkligen en hel del att besöka. Det bästa är att flera av stans bästa museer är helt gratis att besöka.

Musée d’art modern et d’art contemporain – Moderna museet i Nice öppnade 1990 och ligger nära Place Garibaldi. Entrén är gratis och det är öppet 10.00–18.00, förutom på måndagar då det är stängt.

Galerie Jean Renoir – På 8 rue de la Loge hittar du Galerie Jean Renoir. Här finns verk från lokala konstnärer och galleriet är helt gratis att besöka. Tänk på att museet har öppet 10-12 samt 14-18, tis-lör.

Musée National Marc Chagall – Detta museum är dedikerat till konstnären Marc Chagall och finns på Avenue Docteur Ménard. Många av museets mer framstående verk är de som Chagall skapade inspirerad av religion. Museet har öppet 10-18 (10-17 mellan 1 november till 30 april) och inträdet kostar 8 euro. Tänk på att det är stängt varje tisdag.

Shopping
På Avenue Jean Médecine finns två stora varuhus – Nicetoile och Galeries Lafayette. Här kan du utan problem gå runt i flera timmar och de allra flesta populära klädbutikerna finns representerade. Bägge varuhusen har också flera kaféer och restauranger så om regnet ligger på behöver du inte gå ut och bli blöt!
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss