www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Blå Lagunen och Laugar spa

written Av Mattias Publicerat i Island - Isländska krónur (ISK) den 25 okt 2011

Den Blå lagunen är ett av det mest kända turistmålen på Island och ett dopp i de geotermiskt uppvärmda poolerna sägs ha en välgörande effekt. Badet ligger i mitt i ett stort svart lavafält och omgivningen är spektakulär. Ett besök här är en klassiker, men smakar det så kostar det. Inträdet ligger på strax under 300 kr och då ingår inte den 40 minuter långa transporten från Reykjavik ut till anläggningen och inte heller några extra behandlingar. Det går att hyra handduk på plats men även det kostar extra, (ca 50 kr).

Ett lite mer centralt placerat alternativ är Laugar Spa som är det största och äldsta utomhusbadet i Reykjavik. Här finns både en utomhusbassäng, uppvärmda utomhuspooler, ett avkopplande spa samt Reykjaviks bästa gym! Kanske inte ett fullgott alternativ till den blå lagunen när det gäller omgivning, men riktigt bra för den som inte har tid eller lust att lämna Reykjavik.

Bad i den blå lagunendividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss