www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Van Gogh och diamanter

written Av Mattias Publicerat i Nederländerna - Euro (EUR) den 18 maj 2012

Många förknippar Amsterdam med den nederländska konstnären Vincent Van Gogh tack vare konstnärens holländska ursprung och det välbesökta Van Gogh museet som huserar en samling av den expressionistiska konstnärens främsta verk.

Van Gogh museet

Museet är väl värt ett besök och för att slippa stå i kö kan jag rekommendera att du köper dina biljetter i förväg på muséets hemsida alternativt kommer dit någon timme innan stängning. Om du får hastigt ändrade planer så kan det vara bra att känna till att ej utnyttade entrébiljetter är giltiga i ett år. Missa inte heller fredagkvällarna här då museet förvandlas till en populär lounge med bar och gästande DJs!

När du ändå är i närheten så passa på att slinka in på Costers Diamantfabrik som ligger ett stenkast från Van Goghs muséets entré. Här får du kostnadsfritt lära dig ALLT om som är värt att veta om diamanter och även beskåda när de skickliga diamantsliparna förädlar de dyrbara stenarna enligt konstens alla regler. Om plånboken bränner i fickan finns det även möjlighet att få en privat visning av ringar och lösa stenar på övervåningen och priserna sägs vara betydligt bättre än i Sverige. I husets säkerhetsvalv finns ett lager på över 40.000 diamanter så här bör finnas något för alla stilar och budgetar. Gratis guidade rundturer startar med korta mellanrum på en rad olika språk. Om du önskar lyssna till en svensk diamantspecialist så fråga efter Gelara som gärna delar med sig av sina kunskaper.

Gelara
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss