www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Shopping vid Salzburgs flygplats

written Av Mattias Publicerat i Österrike - Euro (EUR) den 05 feb 2012

Om du någon gång flyger till eller från Salzburgs flygplats kommer här ett tips om ett litet smultronställe för den shoppingsugne. 

Strunta i allt vad taxfree heter på flygplatsen, utbudet är dåligt och det mesta är dyrt. Satsa istället på att ta en sju minuter lång promenad från flygplatsen till Salzburg Designer Outlet. Om du går ut från terminalen och rundar det stora parkeringshuset så bör du kunna se en Mercedes återförsäljare. Bakom denna byggnad ligger det stora köpcentret.

Här kan du fynda märkeskläder från de stora modehusen med mellan 30-70% rabatt. Om du har bagage som du inte vill släpa på så kan du lämna in det på flygplatsen på samma ställe som man lämnar in specialbagage för 4 euro/väska. Tänk bara på att inte shoppa så mycket att du överskrider den maximalt tillåtna vikten för ditt bagage om du är på väg hemmåt!
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss