www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Polens riviera

written Av Mattias Publicerat i Polen - Zloty (PLN) den 16 aug 2011

Städerna Gdansk, Sopot och Gdynia bildar tillsammans Trojmiasto, eller Trestaden på svenska. Städerna ligger endast ett fåtal kilometer ifrån varandra och förenas av en lång vit sandstrand.

Trots städernas närhet har de alla en egen karaktär. Gdansk är den största av de tre städerna och påminner om en tysk Hansastad med sina vackra hus och rika kulturutbud. Sopot är den anrika badorten som med sina vita stränder, ståtliga jugend hus och sitt pulserande nattliv ibland kallas för Polens St Tropez. Gdynia är den yngsta av de tre städerna som lockar med sina jazzklubbar och högklassiga restauranger. I Trestaden finns kort och gott något för alla. Den svenska kronan står sig bra gentemot den polska zlotyn och du kan därmed njuta av kultur, stränder, spa, golf och shopping utan att för den delen bli ruinerad. Läs mer om reseekonomens bästa tips från Polens riviera genom att välja destination Polen i sökfältet!
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss