www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Restaurangtips i Polens Saint Tropez

written Av Mattias Publicerat i Polen - Zloty (PLN) den 16 aug 2011

Det är inte utan anledning Sopot ibland kallas för  Polens Saint Tropez. På den långa gågatan Monte Cassino som skär rakt igenom stadens kärna radar restauranger och barer upp sig och pulsen är hög. De riktiga guldklimparna hittar du här!

För en vällagad polsk middag, bege dig till Karczma Irena. Vad sägs om vildsvin med rödkål och inkokta päron för en dryg hundralapp? De rejäla portionerna kan leda till akut tupplursbehov men det går att lösa genom den pittoreska övernattningsmöjligheten på övervåningen i form av ett trevligt B&B.

Den franska restaurangen Cyrano & Roxane har mycket engagerad personal och rätter lagade efter familjerecept från ägarens franska hemby. Försök att få en plats inomhus om du kan tänkas bli störd av järnvägen som ligger granne med uteserveringen.

Italienskt äter man bäst på Trattoria Toscana. Restaurangen ligger i ett litet gauthus och kan vara något svår att hitta, men väl på plats är maten och stämmningsfaktorn på topp!
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss