www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Så tar du dig runt i St Petersburg

written Av Mattias Publicerat i Ryssland - Rubel (RUB) den 01 okt 2012

Att resa med allmänna kommunikationer är billigt i St Petersburg.  Åker du med någon av metrons linjer kostar en enkel resa cirka 25-27 RBL. En Taxi inom centrum kostar från 200 RBL och uppåt. Tänk på att det vanligtvis är billigare att stanna en taxi på gatan jämfört att välja de bilar som står och väntar utanför turistattraktioner och tågstationer. Det tryggaste sättet att åka taxi på är att boka en bil i förväg, då får du även uppgifter om priset. Detta kan dock visa sig vara svårt om du inte talar ryska, men du kan alltid be hotellpersonalen om hjälp.

En taxi från flygplatsen bör kosta från cirka 800 RBL, men se upp för skojare som vill ha mer än tredubbelt så mycket betalt för att köra dig den 18 km långa sträckan in till stadens centrum. Ett annat alternativ att ta sig från flygplatsen till centrum är att ta buss N13 och 113 från flygplatsen till hållplatsen Moskovskaya för 19-28 RBL. Där kan du enkelt resa vidare mot city med tunnelbanan.

Om du anländer till St Petersburg med färja så tar du dig enkelt in till centrum med buss (25RBL) eller taxi (200 RBL) och en del av rederierna erbjuden även gratis transport.

 
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss