www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Restaurangtips från en Barcelonabo

written Av Mattias Publicerat i Spanien - Euro (EUR) den 14 maj 2011

Min vän Carlos är född och uppvuxen i Barcelona och jag bad honom att dela med sig av sina fem bästa tips när det gäller mat och dryck i Barcelona.

Mums!
 • "När man är i Barcelona måste man äta tapas. Jag kan rekommendera två tapasbarer som jag brukar besöka. Det första är Tapas 24 (www.tapas24.net) ett ställe som säkert finns med i alla guideböcker men det är värt ett besök då de serverar fantastiska tapas i modern tappning."

 

 • "Nummer två på min lista är också en tapasbar. Bar Cañete (www.antiguobarorgia.com) är ett lite mer okänt ställe som skiljer sig från tips nummer ett eftersom man serverar mer traditionella tapas. Här får du tapas som de brukade smaka förr."

 

 • "I Katalonien är vi mycket stolta över vårt ursprung och därför är det heller ingen överraskning att min nästa rekommendation har blivit mycket populär. På Fast Vinic (www.fastvinic.com) kan man nämligen njuta av underbara  ”bocadillos” baserade på ekologiska och närodlade råvaror. Här finns även ett bra urval av katalanska viner som man kan köpa per glas."

 

 • "Undrar du hur maten i Katalonien smakade på farmors tid? På Fonda Gaig (www.fondagaig.com) kan du få svaret. Här serveras klassiska maträtter av riktigt hög kvalité precis som på den gamla goda tiden."

 

 • "Om du aldrig tidigare har varit på en spansk Xocolateria så är det hög tid att ändra på det. När jag var liten brukade min pappa ta mig till Granja la Pallaresa (www.lapallaresa.com) för att avnjuta en Xocolat con Churro. Smaken brukar tilltala den sötsugna och är något som alla borde få chansen att prova."dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss