www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Surfa på Gran Canaria

written Av Mattias Publicerat i Spanien - Euro (EUR) den 14 feb 2013

När vintertrötta surfare från kallare breddgrader söker lämpliga vatten att surfa är det många som missar det faktum att det finns ett tillgängligt och prisvärt alternativ på Gran Canaria.

Glöm turistorterna på södra delen av ön och ställ istället in siktet på storstaden Las Palmas i norr som med sina drygt 400.000 invånare är Spaniens sjunde största stad. Här finner du en av världens mest citynära stränder, Las Canteras. Stranden är drygt 3 km lång och surfarna har tilldelats strandremsan närmast det vackra auditoriet. Här kan man i praktiken vågsurfa 365 dagar om året.

Att hyra utrustning från en av de många surfshoparna längs strandpromenaden kostar från 5 euro/h och de erbjuder även dagliga lektioner för den som vill finslipa tekniken. Sugen på en longstay? Kolla med surfskolorna eller på AirBnB, det finns ofta ett stort utbud av lägenheter att hyra!

Läs mer om surfklasser här: www.mojosurf.es & http://www.grancanariasurf.es
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss