www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

West End, Standup och Madame Tussauds

written Av Mattias Publicerat i Storbritannien - Brittiska Pund (GBP) den 01 aug 2012

London är känt för sitt överväldigande teater och kulturutbud. Många av föreställningarna ges i West End och en del av pjäserna är riktiga långkörare. Pjäsen som har spelats allra längst är Agatha Cristies ”Råttfällan” som har varit igång sedan 1952.

Celebriteter på Madame Tussauds

Om du planerar att besöka någon av de många föreställningarna  finns det pengar att spara om du är lite påläst. På “Half price ticket both” finns  i pricip alltid osålda biljetter att lägga vantarna på till ett rabatterat pris. Om du hellre vill vara på den säkra sida och boka dina musikalbiljetter innan du lämnar Sverige så kan du skaffa dig en bra bild av utbudet här.

 Ett stenkast från Leicester Square ligger standup klubben Comedy Store som alltid är lika underhållande att besöka när man är i London. Här uppträder de skarpaste standup artisterna med de vassaste skämten. Klä dig i något som utmärker sig, sätt dig på första raden och berätta gärna att du är svensk. Du kommer garanterat bli uppmärksammad!

Ett annat populärt turistnöje i London är vaxkabinetten på Madame Tussauds. Med sina skickligt gjorda vaxkopior av världskändisar och historiska personligheter är detta nöje lika populärt bland både ung som gammal. Här finns även en skräckkabinett där inhyrda skådespelare gör allt i sin makt för att skrämma livet ur dig, samt en imponerande 4D biograf med spännande teman. Det är en stor fördel om du köper dina biljetter till Madame Tussauds i förväg på nätet. Då får du inte bara ett rabatterat pris utan även den stora fördelen att du slipper stå i kö!

Comedy store
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss