www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Ät middag med främlingar på semestern

written Av Mattias Publicerat i Sverige - Krona (SEK) den 13 aug 2015

Att  äta middag hos främlingar på utlandsresan är en stor trend just nu. Nätverk uppmuntrar resenärer över hela världen att våga sig bort från restaurangerna och istället äta middag hemma hos en främling.

Man kanske skulle kunna tänka sig att de vanligtvis så blyga svenskarna skulle ställa sig skeptiska till detta nya fenomen men så är inte fallet.

Enligt en ny undersökning som vi har tagit fram uppger mer än hälften av svenskarna att de är positiva till att smörja kråset hemma hos främmande personer. Även om svenskarna ställer sig positiva till att äta middag hos en främling är det inte lika många som själva kan tänka sig att anordna en middag för turister på besök i Sverige. Endast 37 procent svarade ja på frågan. 

Trenden är tydlig och allt fler tilltalas av konceptet som både är enkelt, prisvärt och relationsskapande. Det finns ett flertal sajter som erbjuder privata middagar i städer runt om i världen så varför inte ge upplägget en chans på din nästa resa?

Här kan du äta middag med främlingar

EatWith är ett community bestående av passionerade hemmakockar och resenärer som erbjuder privata tillställningar i över 150 länder

DineWithLocals är ytterligare en sajt som parara ihop resenärer med människor som tar emot och erbjuder måltider hemma hos dem.

BonAppetour låter dig söka lokala måltider runt om i världen och boka online. Passar inte de tider som anges kan du och värden komma överrens om en ny tid tillsammans.

dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss