www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Här är länderna som ger mest sol för pengarna

written Av Mattias Publicerat i Sverige - Krona (SEK) den 18 maj 2017

Den som är ute efter billig sol i sommar bör satsa på Saranda i Albanien. Här kostar en soltimme i juli endast 41 kronor, jämfört med 227 kronor i Stockholm. Det visar vårt senaste Solindex.

Sommarsemestern närmar sig med stormsteg och det är hög tid att börja planera för årets strandhäng. Men vart skall man åka? Kostnaden för en soltimme kan skilja sig väsentligt beroende på vilket resmål man åker till. 
Vårt senaste solindex visar att i albanska Saranda skiner solen 84 timmar per vecka i juli, och kostnaden för en soltimme ligger på endast 41 kronor. Det är drygt tre gånger så billigt som i Malaga och Phuket och cirka fem gånger billigare än i Barcelona och Los Angeles.
Andra destinationer som ger mycket sol för pengarna är Antalya, Bodrum, Varna och Budva.
Undersökningen visar även att Turkiska Bodrum och grekiska Rhodos har flest soltimmar per vecka. Här kan svensken njuta av i genomsnitt 98 soltimmar i veckan för 54 kronor respektive 70 kronor per soltimme.
Resmålen med dyrast soltimmar i år är Venedig, Brighton, San Francisco och Cancun.

Du hittar hela indexet här!
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016
img
Publicerat den 13 maj 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss