www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Margaretaön - oasen i Donau

written Av Mattias Publicerat i Ungern - Forint (HUF) den 07 jun 2013

Mitt i Donau ligger den fridfulla Margaretaön, med sina lummiga skogar och bilfria vägar. Det här är en plats som gjord för avkoppling eller romantiska utflykter. Ön räknas som en enda stor park och har härliga grönområden. Här träffas Budapestborna för att spela spel eller för att ha en picknick.

Margaretaön ligger mellan broarna Margaret híd och Arap híd och är en bara kort vandring från Budapest centrum. Biltrafik är inte tillåten på ön, istället är det promenad som gäller. Det finns många fina leder runt hela ön. Den som inte vill gå kan istället hyra cykel, golfbil eller ta en tur med häst och vagn.
På ön finns också två badanläggningar. Det populära utomhusbadet Palatinusbadet mitt på ön, samt det eleganta Danubius Spa på öns norra ände.
Med sina gröna områden är Margaretaön ett av de bästa smultronställena i Budapest som bjuder på en välkommen paus från storstaden stress och ger dig möjlighet att njuta av lugnet och stillheten för en stund.
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss