www.forex.se finns även i en anpassad mobilversion

Gå till mobilversionen

Fortsätt på webbversionen

Obs! För att du ska kunna använda alla funktioner på vår hemsida, och inte utsätta din dator för säkerhetsrisker, rekommenderar vi att du uppdaterar till en nyare webbläsare. Mer information

Shopping i Budapest

written Av Mattias Publicerat i Ungern - Forint (HUF) den 07 jun 2013

Budapest är kanske mest känt för sin kultur och sina badhus men staden erbjuder mycket mer än så för den som har spenderarbyxorna på. Shoppingen har nästan allt som går att önska sig och ofta till priser som är bättre än i Sverige. 

Westend är en av norra Europas största shoppinggallerior. Här hittar du över 400 butiker med alla de stora kedjorna blandat med några lite mindre kända klädesmärken som du inte finner i Sverige. Gallerian har också biografer, matställen och en alldeles utmärkt glassbar.

Längs med Vácigatan som ligger på Pest-sidan och sträcker sig mellan Elisabeth- och Kedjebron hittar vi Budapests motsvarighet till Drottninggatan i Stockholm. Här finns allt från souvenirer och vykort till de allra lyxigaste av märken. Ett besök hit passar lika bra mitt på dagen som efter mörkrets inbrott.

Om du vill se något annat än det moderna och är på jakt efter något typiskt ungerskt kan vi tipsa om Lehelter-marknaden som ligger vid Lehel tér. Här hittar du lokala delikatesser blandat med kläder och ungersk snabbmat. Varför inte slå sig ner bredvid schackspelande ungrare för att avnjuta en nylagad Langos?

För tips på fler marknader i Budapest klicka här!
dividerPopulära inlägg
img
Publicerat den 13 jan 2017
img
Publicerat den 11 nov 2016

Instagram
  Kontaktinfo
  Service Center 0771-22 22 21
  Kontaktinfo
  Kortcenter 0200-26 60 00
  Kontaktinfo
  E-post
  Kontaktinfo
  Besök oss